Bananen chips

Bananen zijn zeer voedzaam. Ze leveren het koolhydraat ‘vlees’ voor het lichaam en zijn een goede bron van kalium. Het eiwit zit in de schil, zodat het de bouwstenen van het lichaam levert.

Een banaan bevat 6 gram koolhydraten, 2 gram eiwitten, en verder ijzer, vitamine C, koolhydraten en calcium. Omdat bananen zo’n voedzaam voedingsmiddel zijn, is het altijd verstandig om alleen verse bananen te eten. Commerciële bananen zijn erg duur en zijn dus geen goede bron van kalium of andere voedingsstoffen. In plaats daarvan zijn rijpe bananen het beste, want dat zijn zonder meer de meest voedzame bananen.

Hoe maak je bananenchips klaar?

De bananenchips worden op verschillende manieren bereid. Ze kunnen worden gebakken, gebakken, geroosterd, gefrituurd, of gekookt. In feite zijn ten minste drie verschillende manieren om bananen chips te bereiden en drie verschillende manieren om ze te eten hetzelfde. De eerste is de traditionele methode om bananenchips te maken. Bij deze methode worden de rauwe bananen bereid door ze te koken, te stomen of te grillen. De tweede bereidingswijze is het tellen van de grammen droge stof van de banaan. De droge stof is meestal het middengebied van de bananengrondstof. Ten derde worden in veel recepten bananenvlokken toegevoegd aan het beslag van een bereide bananenchips.

De meest populaire vorm van bananenchips is gefrituurd. Deze worden gebakken bananenchips of gefrituurde bananenchips genoemd. De eerste wereldberoemde bananen die werden gefrituurd waren de TATERPANET bananen. Echter, de oorspronkelijke gebakken bananen werden gemaakt door particulieren als een manier om een gezonde snack te hebben. Het is een andere geweldige manier om bananen te eten.

Deze wereldberoemde snack is zo gezond dat hij in de harten van steeds meer mensen is doorgedrongen, vooral bij tieners. Zij denken dat het eten van bananen de minst zondige snack is die ze kunnen hebben. Voor deze snackliefhebbers is het verzamelen van bananenchips uit restaurants, kruidenierswinkels of een toko de meest zondige luxe.

Een ander groot voordeel van bananenchips is dat ze tot twee jaar houdbaar zijn. Het is niet waarschijnlijk dat iemand het risico loopt van bederf en dat ze niet opgegeten

 

worden.

Lees meer:

surinaams afhaal rotterdam