Ons mooie Aziatische toko concept

inating met ons cateringconcept, te beginnen met personeel van laag niveau dat in vele landen werkt. Naast het concept van het hebben van een professioneel Aziatisch toko werk team, coördineren wij ook met andere factoren zoals: locatie, decors, transport, en entertainment.

Een van onze uitjes in Soest was een Corporate toko Lunch in Kopenhagen. Afgezien van de gezellige bijeenkomst was het spannendste van de lunch dat de vier eenden die bovenop het gebouw neerstreken, werden geleverd door een toeleveringsbedrijf dat niet in het gebouw was gevestigd, maar in een ander gebouw aan een straat die cruciaal is voor de ontwikkeling van de aangrenzende industriële wijk. Het doel was iedereen te laten zien dat een eigentijdse Aziatische toko , op de juiste temperatuur en met de bij de keuken passende gerechten, even gemakkelijk is als het openen van een aesamzaadzakje.

Een andere toko die we bijwoonden was een bruiloft. De locatie was niet zo goed ontworpen dat we het niet konden herkennen als Manilla, ook al was het in een ander land. De cateraar arriveerde in een Comfort Air privéjet, die hij had aangepast met de kenmerkende vleugels in dezelfde kleur als de bruidsjurk. We moeten het succes van deze cateraar nu toeschrijven aan a) rijvaardigheid en b) een bepaalde “look”. Onnodig te zeggen dat hij heel kieskeurig kan zijn met wat er op je tafel komt, en we moesten ons verzetten tegen te veel grill. Maar hij kwam tegen een betaalbaar tarief, en de gastheren waren niet gierig in het showen met deze man.

De meest ongewone auto die u ooit zult zien is de Kimiana. Deze auto was de eerste die door de Koreaanse oorlog mocht vliegen. Hij vloog niet alleen op civiele routes, maar verzamelde door Europa ook veel bewonderaars. Deze auto, voorzien van het rood, wit en groen van de vlag van de Volksrepubliek China, bereikte uiteindelijk de onsterfelijke overblijfselen van de alter-impressie in Europa van de auto die de as van de negentiende eeuw vervoerde op zijn reis naar China.