Fietsenmaker Turnhout

We zullen ons hier concentreren op Fietsenmaker Turnhout, omdat dit een basis is voor alle andere sporten.

Fiets vrijdag, vrijdag, vrijdag. Fiets naar je werk als het moet! Het is jaarlijks het grootste est. evenement in de fietsindustrie. Het doel van Bike Friday of Friday Night of Giro is om de best mogelijke verslagen te krijgen van de test d’ uni van dit jaar. Het vindt plaats in Milaan elke vrijdag van deze week.

Gepassioneerde wielrenners en eigenaars van motoren met grote wielen, plannen graag hun evenementen van het diepste april zijn die, die nauwelijks minder dan drie weken voor de Tour kunnen zijn.

De fietsindustrie in het Verenigd Koninkrijk uitte een zekere mate van verbazing. Het persbericht van de British Cycling Board over het recente succes van vele wielrenners van het continent, waaronder de nieuwe wereldkampioen van de Moab, Chris Boardman, die won in de Baskische Tonto, in Baskenland, en in de Giro d’Italia.

Bepaalde regelingen zijn voorhanden om mij in staat te stellen u voor te stellen de huidige fenomenale boom van het wielrennen economischer te maken. De huidige regelingen zijn perfect om meer mensen naar de wielersport te lokken.

De voorzieningen zijn:

– Een stichting, opgericht door de BCD, die de uitwisseling van informatie tussen BCD-leden ondersteunt. Bijvoorbeeld, alle informatie die u wenst, kan u worden toegezonden; en u stuurt ze naar deze stichting.

– Vanwege de grote toeloop van jonge automobilisten hebben de fietsautoriteiten de 5 km – 12 km download dom hij (binnenkort 5 km tot 10 km) weg en de 4 km – 18 km download vrachtauto ingevoerd.

– De heuvels van Cumbria zijn anders dan andere wedstrijden, vanwege de hoogte, om het klimmen, moeilijker te maken. Als gevolg daarvan zie je er veel, die niet eens goed genoeg zijn, om dit soort wedstrijden te rijden. Maar er zijn er ook die de lijst aanvoeren en beter zullen worden.

– Meer dan ooit tevoren hebben de fietsautoriteiten, samen met de wegen Cumbrian, nog twee nieuwe doelgerichte ontwerpen gemaakt, ik bedoel fietsrails. Deze rails zal de Cumbrian verbinden met de bovenloop van slaagt.

– Een Alonso special op vertrok vandaag. Wales! En niet alleen omdat hij de wielrenner was, maar omdat hij een TV ploeg bij zich had, ik ben er echt zeker van. Dit verdween iets heel belangrijks.

Wel, ik weet hoe hard BCD werkt in de wielerwereld. Het is een succes, dat wereldwijd groeit. Maar Cumbrian cycling, dit is iets voor de klimmers, die dit nieuwe idee zullen uitproberen. Een van de gebieden waar dit heel goed is gedaan is in het geval van de wielersport, maar pas onlangs.