Over het bier:

Het bier wordt gebrouwen op de site gelegen in de rode vallei die ook bekend staat als de Zeeuwse bieren site. Het is niet alleen de schoonheid, maar ook in de eerste plaats diegenen die de Borre-collectie aanleggen, hebben de intentie om samen met hun goede vrienden te ontwikkelen en te ontwerpen.

Het ontwerpen van het bier kan leuk en zeer interessant zijn. Je zult waarschijnlijk nooit een biertje bakken als je nooit van plan bent een brouwerij te bezoeken. Je kunt net zo goed kennis maken met de hobbyistische ambachtelijke bierdrinkers.

Zoals de meeste biersites, gaan deze sites echt veel verder dan brouwen en VVPat zijn geweldige manier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op biergebied.

Deze jongens zijn zeker liefhebbers en de meesten van hen hebben heel wat te delen als het over bier gaat. Van het reconstrueren van het bier tot de geschiedenis van de wereld is dit nu een echt internationale biersite.

Als je van internationale biersites houdt, dan ben je het echt aan jezelf verplicht om de site De Molen te bekijken. Deze site heeft een puur internationale uitstraling. De eigenaren praten over het bier op een unieke manier die alleen een bierkenner kan begrijpen. Ze hebben ook een bierwinkel waar je je favoriete internationale biermerk kunt kopen.

 

Meer Lezen:

Zeeuwse producten
Geschenkpakket