Onze bakkerij Kanseed serveert u authentiek, versgebakken brood dat speciaal voor u wordt gemaakt met uitsluitend lokale ingrediënten. Als u ooit in onze restaurants Toko Rotterdam Noord komt, kunt u voor de volgende keer “Kan zaad” bestellen, want uw smaakpapillen zullen blij zijn te horen dat “Kan zaad” net als thuis is.

De voedingsdeskundigen van de Oost-Indische gemeenschap hebben er niet alleen voor gezorgd dat de maaltijden gemakkelijk te eten zijn, maar ook dat zij voedzaam en lekker zijn en er bovendien goed uitzien. Zij hebben hun creaties tot ver buiten de grenzen van hun eigen gemeenschap uitgebreid en ook ter beschikking gesteld van andere kleine en middelgrote bedrijven. De vakmensen die vandaag voor de TV op het podium staan, hebben een niveau van sterrendom bereikt dat in geen enkele andere artistieke traditie in deze geschiedenis te vinden is.

Als amusementscomplex is de hoeveelheid plezier en gekonkel veel te groot. We hebben het hier over ware kunst en je krijgt niet alleen heerlijk te eten, je wordt ook vermaakt door de vele verhalen die bij de podia horen. Het is een serieuze zaak en we hebben het over een aantal topklasse ervaringen in vele podia. Men moet alleen wel van tevoren een tafel reserveren.

Mijn liefde voor Indiaas eten is onbeschrijfelijk, daar moet ik eerlijk in zijn. Ik ben een echte culinaire snob en wil elke keuken onder de zon uitproberen. Ik ga graag naar restaurants om een echt verfijnde maaltijd te proberen, bereid door een meesterkok. En als ik geen meesterkok ben, eet ik in ieder geval graag lekker.

Ik zou u mijn eigen verhaal kunnen vertellen, maar dat zou voor u niet hetzelfde zijn. Sta me dus toe om de ervaring van het eten van de Indische keuken met u te delen.

Niet veel mensen kunnen het aroma van verrukkelijk Indiaas eten weerstaan. De kruiden, de kleur, de smaak; alles eraan is inspirerend. Maar wanneer je het eet, brengt het je naar een andere wereld. Je verlangt naar meer, je wilt meer eten en je kunt er gewoon niet genoeg van krijgen. Dit is een ervaring die je nooit meer zult meemaken.

Het maakt niet uit of u een vleeseter of een vegetariër bent, dit eten is te lekker voor u. Je zult er nooit genoeg van krijgen. Mensen eten regelmatig zo en krijgen zoveel beweging dat ze in drie maanden de helft van hun spieren verliezen.

Indiaas eten in nette stukken snijden en serveren is als het oplossen van een ingewikkelde puzzel. Kiezen voor een vegetarische optie is als een daad van opoffering in de hoop dat je minder moeite zult hebben om het eten te verteren.

Zoals u wellicht ook weet, zijn de Indiase keukens zeer beroemd vanwege hun pikantheid. Als u van pittig eten houdt, zult u er zeker gek op worden. Maar als u geen pikante eter bent, zult u moeten zoeken naar een optie die meer welsprekend en visser is in vergelijking met het hete en pikante Indiase eten.

Zeevruchten zijn een ander favoriet bijgerecht; en het is iets dat veel mensen moeilijk kunnen kiezen omdat er zoveel opties zijn. Kies verstandig, en u zult in staat zijn om uw maaltijden comfortabel te eten.

 

Lees meer:

Toko Rotterdam