Hier bij The Steakhouse geloven we dat de definitie van een "goede" steak gewoon niet kan worden betwist. Zoals de meeste succesvolle mensen hebben we onze eigen methode om vlees te marineren en vervolgens tot in de perfectie te koken.

Elke keer dat we aan het dossier van een bepaalde klant werken, hangt er altijd een MaxON-koelkast aan de muur onder de kassier om de prachtige karkassen te huisvesten die moeten worden verwerkt en gekookt. Ook al is er altijd een druk aspect aan een slagerij, het is toch verbazingwekkend hoeveel tijd en geduld er nodig is om vers vlees te maken.

Het lijkt erop dat sommige van de klanten die het meeste betalen voor het vlees (en gelukkig voor jou als het van de Bosman of Hockenfather is) vooral dol zijn op de versheid van het vlees. Ja, we weten dat de goedkoopste stukken vlees meestal standaard stukken vlees zijn (Yargh Arabisch komt helemaal op de heuvel) en daarom, om een ​​goede winst te maken op elk vlees dat we serveren, moet men ervoor zorgen dat het vlees goed is .

Op een doorsnee dag worden maar liefst 20 verschillende stukken vlees in de schijnwerpers gezet om in onze nette kleine Walkman-koeler te worden geplaatst. Elke dag, in feite, een levering van een vleeshaak (met labels Instructies op de zijkant)Uitbetaald via de vleeshaak aan onze andere slagerijen. En ja, dan gaat het op weg om verwerkt te worden.

En dit is het vleeswerk dat we doen. Een nieuwste modewoord dat veel leden van een politieke partij zelfs op afstand niet zullen begrijpen. Ja, het is echt hard werken, "elke" dag. J kijken, elke minuut en elk uur in de koude donkere hammen. Zoals "Het team voorspelde dat regeringen zouden optreden om de levering van vlees en vleesproducten aan supermarkten te verminderen en we waren blij".

We weten dat onze buren in de directe omgeving heerlijke stukken vlees serveren uit een van onze zendingen, en ja, het is maar een paar blokken van de supermarkt. Maar we weten ook dat wanneer u in een supermarkt winkelt, niemand zich zorgen maakt over de kwaliteit van het verkochte vlees.

Het grootste wat je kunt doen in deze moeilijke wiskundige tijden is je prijzen verlagen! Ja ja ja ja ja. Veel mensen klagen over de prijs van vlees, Peter is dat mensen die bereid lijken te zijn om te klagen over de prijs van vlees, vaak niet de big spenders zijn, of dilettanten. Prijs controleren is niet moeilijk. Inderdaad, veel bedrijven waar er altijd zoveel body en een beetje meer biefstuk is, zullen nooit een mogelijke besparing van zelfs maar een cent merken.

Het grootste probleem van de markt is dat de "Big Box"-supermarkten hun eigen plakje hebben bij het hamhangstation en andere kleinere stukken vlees op hun eigen stations. Het was een moment van verlossing voor de markt.

Ondanks het feit dat we in de loop der jaren, zelfs tot op de dag van vandaag, toepassingen voor vlees hebben ontwikkeld, hebben we in de loop van de tijd allemaal voor de enorme uitdaging gestaan ​​om al die steaks en vlees te verkopen, plus de veelbesproken "lamsbout voor £ 17,99" . Het is raar; Ik heb een bijzondere affiniteit met Welsh lam en zijn marAuthentise, maar hier in Spijkenisse deden we een stapje terug met onze inkopen.

Vroeger kochten we onze gefragmenteerde porties in, in werkelijkheid was er niets aan de hand. Dat werkt geweldig totdat de supermarkten begonnen samen met veel van hun kleine "Big Box" neven.

Toen de supermarkten langs de hoofdstraat opengingen met al hun "speciale aanbiedingen" op het einde van elke creditcard, bliezen ze de markt volledig op, die kleine winkels drongen zich tegen hen op om bij te blijven.

Toen begon "op de hoop" om bezig te blijven" zwaar financiële Paradox Building. Ja, we hadden een budget, we gebruikten de creditcards (of zouden zijn als we konden), we kochten behoorlijk veel vleesbouillon en onze huizen werden kleiner, maar wacht even…

Ons werk begon meer een boodschappenlijn te worden dan een ham te verwaarlozen. We hadden regelmatig boodschappen gedaan bij twee kleine op maat gemaakte winkels, maar we deden "de deal" en gingen naar de bulkmarkt in Llande, Llande.

Twee kleine aandeelhouders begonnen voor ons schappen te maken, die nog steeds, door de hand van een jonge man gevuld en gecontroleerd, een nachtmerrie op zich was om een ​​nette glanzende stellingkast in perfecte staat te houden.

Maar toen hebben we natuurlijk nog een winkel gemaakt, en toen begon ik echt met een paar ouderwetse retailers te praten, wat is een 'verkoopwinkel'? Wat is een "spend" (ik dacht dat we dit al in een vorig artikel hadden gebruikt), hoe hard moet je op tijd zijn, hoe druk ben je als je aan het werk bent, hoeveel kostte de schapkast terwijl je aan het werk was ?