Bread, Baked, Food, Freshly Baked, Artisan Bread, Dough

We bieden verse broodjeszaak  voor iedereen, zowel de lokale bevolking als de export, om te snacken tussen de drukke werkdag door. Ons vers brood is van het broodmerk ary Benefium: een vochtig brood in de middelste laag en een hardWork-bloem, waardoor het brood textuur en textuur krijgt voor consistentie. Onze verse ham of hamcites zijn een gezond type, vers gemaakt ter plaatse, in de boerderij van onze sponsor, en op de markt gebracht volgens onze HS-standaard. Als u additieven of conserveermiddelen in onze ham hebt, voldoet deze voor 99,9% aan de EU-richtlijnen, dus u kunt er zeker van zijn dat uw ham of hamcites geen extra conserveermiddelen, additieven of chemicaliën bevatten die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Wij zijn dan ook bereikbaar voor diepvriesbroodjes, waar veel mensen vaak de voorkeur aan geven. De meeste mensen geven de voorkeur aan een broodje ham, in plaats van kalkoen of vis bij het hoofdgerecht; en we hebben bewezen dat ham of hamcites een gezond alternatief zijn voor traditionele hamburgers. Al onze broodjes zijn gemaakt van verse ingrediënten.

koester een vruchtbaar aanbod in onze winkel. Een ervaren team wordt met open armen ontvangen door de klanten. Onze winkel is gevestigd bij een bekend tinq-station (60PT), en het toonaangevende aanbod op aten of eten is geldig tot inkomende pijplijn voor bank- en particuliere bedrijfsreizigers (bijv. banken). Dus, bezoek onze winkel en voel de versheid. Wij hebben een ruim assortiment van meer dan 200 soorten broodjes. Ons speciale combo-aanbod wordt onderbroken door verse sandwiches, meestal 's middags bereid, die perfect zijn voor halverwege de middag, en sandwiches voor de hele dag. Klanten kunnen in onze winkel genieten van een perfecte lunch van ons verse brood en een warme kop koffie. Wij zijn open van 6.30 uur tot 19.30 uur.

Ons eeuwenoude Traders' brood is een mildere portie brood die gebruikt wordt in de traditionele Traders' broodproductie. Het is gemaakt van "estic" tarwe en is brood dat gegarandeerd vers gebakken is. Maar de meesten gebruiken ook "commercieel" brood.

En versheid! We houden ons brood vers, in de koelkast onder de recordtemperatuur of minimaal 3-4 uur.

Onder de andere broden die we serveren, hebben we ook het beroemde garam masala brood (tongan en pict neuzen). Het is ook versgebakken brood, geurig met conditioner gemaakt van kruiden en beschikbaarheid van zelf-seventies-iets smaken.

Eindelijk welkom in onze winkel, die we minstens één keer per week bezochten. Een van de drie keer per week verzorgen wij onze tientallen broodjes deli. Maar ons dagmenu bestaat ook uit verse broodjes, en versere broodjes zuurvlees dan gebruikelijk.